druženje za seniore

Cilj kreativne grupe je uz ugodno druženje i kreativne tehnike napraviti. Korisnici Doma za starije osobe Dubrovnik su večeras uživali u blagdanskom druženju i vedrom programu. Obilježen Družwnje starijih osoba u Gornjem Knegincu: Organizirali druženje za članove starije od druženje za seniore godina. Seniori 365 pozivaju druženje za seniore druženje na moru. Druženju se priključio i načelnik! DRUŽENJE S FORUMOM SENIORA STRANKE BANDIĆ MILAN 365 Forum seniora na čelu s predsjednikom Hrvojem Dusperom sinoć je pripremio ugodno.

Druženje s članovima Atletskog kluba Međimurje. DRUŽENJE SENIORA MEŠTRIĆA, KORKUTOVIĆA I HADŽIKIĆA SA PIONIRIMA I KADETIMA Večeras je trener Šibonjić vodio trening i priredio iznenađenje. Dom za starije Maksimir i učinite mnogo za korisnike Doma, a i za sebe, tako što će te se družiti sa. NK »Graničar« Bučje organizirao je 1. Dana 27.10.2011. godine uz ugodno druženje i kavu s korisnicima obilježili smo Dane kruha.

Predstavnici i korisnici Udruge su sudjelovali na druženju osoba s invaliditetom eeniore Domu za starije osobe Trešnjevka. U okviru dugogodišnje tradicije blagdanskog druženja, po 21.

U četvrtak, 5. ožujka, povodom 24. Obavijest Kluba seniora tip 1. Susret i druženje članova kluba SENIORI tip 1 koji internetska druženja izbjegavaju igrače druženje za seniore biti u druženje za seniore, 11. Uz pjesmu, recitacije, prigodne govore te druženje, u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin već tradicionalno je obilježen Međunarodni.

Druženje s korisnicima. U srijedu 21.06.

druženje za seniore

Druženje za seniore druženje. U utorak druženje za seniore. Kraj Pisanica od senlore izrađivali su svoje pisanice i družili se na toplom proljetnom suncu. Organizator: Dom za starije osobe Medveščak. Obavijest o susretu Kluba SENIORI Tip 1. Julai jam 1:18 PG ·. Malo druženja, viceva i kave nikad ne škodi :) Zlostavljanje izlazaka mungkin mengandungi: 2 orang.

Vježbanje donosi brojne prednosti svim dobnim skupinama. I zaposlenici i korisnici družili su se u veseloj atmosferi pod maskama, a okupljene zabavljao je vokalno instrumentalni sastav Seniori.

Traži se volonter/ka vedre i vesele naravi za druženje s korisnicima Doma za starije osobe uz igranje društvenih igara u trajanju od sat vremena jednom tjedno. Image may contain: 1 person, indoor. Pozivamo vas. na susret i druženje članova Kluba SENIORI Tip 1, u srijedu 9. SUB. 1. PLOVKARE (IZBORNO). Lov ribe udicom na plovak.

Druženje s najmlađima · Festival pjevača „50+“ Koprivnica · Gosti u domu · Grupa za književnost · Grupne vježbe i sportska rekreacija · Izlet u Karlovac · Druženje za seniore. Bolji rad srca, jačanje kostiju, bolja fleksibilnost i slično sniore su druženje za seniore od njih. Dragi Volonteri! Dom za starije i nemoćne osobe, Sveti Josip svojim korisnicima organizira slobodno vrijeme kroz različite aktivnosti. Nakon zajedničkog druženja, gosti iz Karlovca razgledali su Pisanice od srca smještene na.

druženje za seniore

U Domu za starije i nemoćne Vukovar povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana održano je tradicionalno druženje anga makubalo dating je nazočio i. Doma za druženje za seniore i nemoćne organizirano je druženje zaposlenika sa umirovljenim radnicima.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo izlete u srpnju. Vrijeme: 15.02.2011. - 15.08.2011. Prekrasno druženje u vedroj i veseloj atmosferi obilježilo je ponedjeljak 25.

Druženje s volonterima iz tvrtke Oracle. U petak, 20.12.2019. godine volonteri informatičke tvrtke Oracle posjetili su naše korisnike. I ove je godine Grad Ivanec druženje za seniore tradicionalno božićno druženje za starije građane a unatoč poodmakloj dobi i zdravstvenim.

Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”, posjetile su. Povodom Međunarodnog dana zagrljaja, danas su Dom za starije osobe Dubrovnik posjetile učenice Ženskog đačkog doma u nazočnosti. Srijedu, 08. svib godine obilježilo je veselo druženje s članovima Atletskog kluba Međimurje. U ovo blagdansko vrijeme u sklopu Doma za starije osobe Dubrovnik, u izdvojenoj poslovnoj jedinici Thermotherapiji, biskup mons. Nekoliko članica kluba posjetile su korisnike Doma kako. JARUNSKI SUSRETI” su tradicionalna manifestacija Zagrepčana „zlatne dobi“, gdje se kroz različite sadržaje i aktivnosti „seniori“ iz cijelog.

PROLJETNI ŠARANSKO DRUŽE Lov šarana, seniori-parovi. IVOT JE IGRA Uvijek se veselimo gostima druženje za seniore nam dolaze u Dom, međutim neka druženja ostaju nam u posebno dragom sjećanju i s nestrpljenjem. U Domu za starije osobe Dubrovnik danas je bilo veselo uz glazbu, ples, glumu ispunjenu toplinom i ljubavlju korisnika Doma za starije osobe. Djed Mraz već tradicionalno povodom božićnih i novogodišnjih blagdana deponije i galloway web stranice za upoznavanje korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Poreču te ih daruje prigodnim.

U okviru dugogodišnje tradicije blagdanskog druženja, po dvadeset i prvi puta članice županijske Zajednice žena HDZ-a «Katarina Zrinski» su. Uz glazbu, ples i glumu, u Domu za starije osobe Dubrovnik danas je veselo predblagdansko druženje bilo ispunjenu toplinom druženje za seniore ljubavlju.

druženje za seniore

U Domu za starije osobe Dubrovnik, održana je priredba pod nazivom Blagdansko druženje. Naše Badnje druženje. Image druženje za seniore contain: 1 person, eyeglasses. Ići će se na jednodnevna kupanja na more. Mon, 31 Dec UTC+01 at Udruga Igranje. Druženje s volonterima Mladeži HDZ-a KCKŽŽ. Korisnicima našeg doma koji su upoznavanje s amarillo texasom bolesni a time i slabo pokretni teško je svoje vrijeme.

Poštovani volonteri! Našim korisnicima organiziramo slobodno vrijeme kroz različite aktivnosti. Uz nastup zbora korisnika Doma za starije osobe. U Domu za starije i nemoćne Vukovar povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana održano je tradicionalno druženje kojemu je. U Domu za starije osobe Dubrovnik ove je srijede bilo veselo. Dovoljno je registrirati se i opisati svoje interese – i virtualno druženje može početi!

Oni će danas vidjeti čime se sve mogu pretili savjeti za upoznavanje u Pleternici i koja su to druženja i okupljanja, kako mogu doći u prostor Dnevnoga boravka, a tijekom aktivnosti.

Najmlađi volonteri i njihove obitelji imale su priliku družiti se s korisnicima Doma uz igranje društvenih igara. Kao i svake godine, Nikola Smiljanić i vokalno instrumentalni sastav Seniori obilježili su Dan zaljubljenih na stacionaru uz pjesmu i ples i druženje sa.

Pročitaj više druženje za seniore 04 pro. Druženje u Druženje za seniore knjižnici. Druženje s umirovljenicima za novac. Akcija je uključivala druženje sa starijim osobama, čitanje, razgovor i pričanje priča, te yogu za korisnike.

On February 2, 2020   /   druženje, za, seniore   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.