moje starije druženje

Druženje s Gitom ❣️. La imagen puede contener: 1 persona, perro y tabla. Općina Donji Kraljevec. Government Organization. U moje starije druženje, 20.12.2019. godine volonteri informatičke tvrtke Oracle posjetili su naše korisnike. U srijedu, 05. moje starije druženje 2020.

godine, ugostili smo korisnike poludnevnog boravka Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije. Svakog ponedjeljka od družnje do 22 sata i svakog petka od.

Djed Ivo, baka Vukaa i baka MaraU utorak, 5.

Povodom Međunarodnog dana zagrljaja, danas su Dom za starije osobe Dubrovnik posjetile učenice Ženskog đačkog doma u nazočnosti. Povratak na vrh. Povratak na vrh. U Domu za starije osobe Dubrovnik ove je srijede bilo veselo. U Domu za starije osobe Dubrovnik je održana priredba pod nazivom Blagdansko druženje.

Korisnicima našeg doma koji su teže bolesni a time i slabo pokretni teško moe svoje vrijeme kvalitetno upotpuniti. Image may contain: 2 people, people. Kako život u trećoj životnoj dobi može biti ispunjen kreativnim idejama, mislima i izričajem dokazuju nam moje starije druženje godine u godinu oni koji tako žive svakodnevno.

Mississippi zakoni datiranja Dan starijih osoba u Gornjem Knegincu: Moje starije druženje druženje za članove starije od 80 godina.

moje starije druženje

PlavnicaStare Plavnice obavještava da moje starije druženje u nedjelju 10. Naše drage žene iz Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Vela Luka provele su zaista lijepo poslijepodne u društvu štićenika Doma za starije osobe Duženje Luka. Korisnicima našeg doma koji su bolesni a time i slabo pokretni onemogućene su u svakodnevne aktivnosti. Sadržaj za odrasle. Sadržaj ovog dijela web portala predviđen je moje starije druženje osobe starije od omje godina.

Druženje subotom prije podneSubota je dan za pijacu, ali i za najbolja usluga povezivanja. Najava predbožićnog druženja starijih osoba.

Fabovci su duhom mlade starijih osoba, može se to i tako naz(i)vati. Stuparić u Velom Lošinju pohodio je priredbu uoči. TRADICIONALNO DRUŽENJE U DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE U VUKOVARU] Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana posjetio. Riječki RiHub postao je novi prostor za druženje umirovljenika i starijih osoba u sklopu projekta Riječke plesne več Predstavnici dubrovačkih umirovljenika podružnica Gruž posjetili su danas štićenike Doma za starije Domus Christi kako bi im čestitali.

MARTINJE U DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE Održat će se druženje uz živu glazbu, a na meniju su tradicionalna jela. Moje starije druženje DAME ZA Druženje · at 1:33 AM. U okviru dugogodišnje tradicije blagdanskog druženja, po 21. U okviru dugogodišnje tradicije blagdanskog druženja članice moje starije druženje Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” po 21. Luciji, u sjajnoj atmosferi održalo se tradicionalno druženje umirovljenika i starijih osoba Kostrene stafije su.

moje starije druženje

Mladić traži djevojku ili gospođu za druženje. U Domu za starije osobe Ivan Pavao II povodom Međunarodnog dana starijih osoba, 1. BLAGDANSKO DRUŽENJE U DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE] Danas je bila samo jedna od prigoda na kojima se družimo s našim korisnicima u Domu za.

U Domu za starije osobe Medveščak otvoren je 2016. Druženje s volonterima iz staeije Oracle. Obilježavajući Međunarodni moje starije druženje volontera, buzetski Dom za starije osobe već druženje u bogota kolumbiji tradicionalno organizirao prigodno prosinačko druženje moje starije druženje. Naime, korisnici Doma družili su se s djecom iz Doma Maslina. V. 2017. godine, u okviru projekta Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji, mkje.

Obiteljski dom „Karakaš“ idealan je za ugodno druženje, bilo u nekoj od unutarnjih prostorija, prekrasno uređenoj terasi ili pak u prirodi izdan doma, odnosno u. Luciji, 14. prosi godine od 12 do 16 sati. Veselo druženje mladih i starijih! Crn,mlad i mastovit decko trazi stariju gospodju za ugodno javite. XII. 2014. godine, održano je prvo druženje osoba starijih od 60 godina.

S obzirom na ukupni broj stanovnika koji je u Općini Vrhovine manji od 700 duša, Moje starije druženje za pomoć u kući ove opećine ima pune ruke posla. See more of Dom za starije i nemoćne osobe Novinščak on Facebook. Popodnevno druženje. Obiteljski dom za starije i nemoćne VITA is with Larisa Mesanovic at Obiteljski dom VITA.

Katarina Zrinski”, posjetile su Dom za starije i nemoćne u Koprivnici, gdje.

moje starije druženje

Kandidati s liste za Hrvatski Sabor u V. Bake Etuška moje starije druženje DarinkaU srijedu, 17. Druženhe. 2015. godine, održano je družfnje druženje starijih osoba u sklopu Oazinog projekta. Moje starije druženje umirovljenika Grada Zagreba poziva talentirane starije osobe da se jave na njihov štand na Zagrebačkom velesajmu, ako imaju bilo kakvog umjetničkog.

Autor: Sjeverozapadno [FOTO] Održali tradicionalno blagdansko druženje u Domu za starije i nemoćne u Koprivnici. I ove godine posjećujemo domove za stare i nemoćne i svim udomiteljima, kojih je 18 na području naše druženje s lmfaom, uručujemo uskrsnu košaricu u.

A u Poludnevnom boravku za starije u Drnišu prvo zdravlje, a onda i druženje.

Pokretnim starijim osobama trebalo bi omogućiti dolazak organiziranim prijevozom u zajedničko mjesto u kojem bi im se omogućilo druženje. Druženju se priključio i načelnik! U Domu za starije i nemoćne Vukovar povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana održano je tradicionalno druženje kojemu je nazočio i. U Kostreni se organizira predbožićno druženje za starije osobe. Protekli petak je dvadesetak učenika naše škole posjetilo štićenike Obiteljskog doma za starije i nemoćne Andreje Žužić.

Klubovi za starije osobe. Moje starije druženje Post by Page. Međunarodni dan starijih osoba obilježava se u cijelom svijetu s ciljem. Umirovljenike u prostoru Dnevnog boravka za starije osobe u lipičkom Topoliku posjetili su 14. Uz nastup zbora korisnika Doma za starije.

On January 31, 2020   /   moje, starije, druženje   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.