web mjesta za pronalaženje aplikacija za iPhone

Tijekom FaceTime poziva na iPhone uređaju možete koristiti druge aplikacije. U aplikaciji Safari, knjižnom oznakom označite web stranice i prknalaženje ih u Omiljeno. Bez obzira na to koju aplikaciju odabrali, iPhone snima vaše minute. Ako Lokacijske usluge niste uključili kad ste prvi put podešavali iPhone. Morate upotrijebiti aplikaciju Nađi moj na iPhone. U Postavkama iPhone uređaja možete odabrati koje aplikacije mogu slati.

U aplikacije Knjige na iPhoneu možete organizirati knjige u kolekcije. Foto, slike možete pronaći na temelju osobe, mjesta, predmeta ili događaja. U aplikaciji Safari unesite URL ili pojam pretraživanja za pronalaženje web. Na iPhoneu promijenite koje aplikacije i značajke imaju pristup privatnim informacijama u aplikacijama Kontakti, Kalendar, Podsjetnici, Foto, Zdravlje, Dom i. Na iPhoneu možete promijeniti raspored aplikacija na početnom zaslonu, organizirati ih u mape, premjestiti na druge stranice (ili zaslone) i promijeniti redoslijed.

U aplikaciji Kontakti na iPhone uređaju možete gledati, uređivati i koristiti kontaktne informacije iz osobnih, poslovnih i drugih računa.

Kartama, web stranicu u. Uvjeti korištenja Karta web-mjesta Upotreba web mjesta za pronalaženje aplikacija za iPhone. U aplikaciji Wallet na iPhoneu čuvajte svoje ukrcajne propusnice, kino karte, kartice vjernosti i ostalo na jednom. Kao sigurnosna mjera od vas se traži problema s internetskim upoznavanjima taj kôd unesete u aplikaciju.

U aplikaciji Karte na iPhone uređaju možete naručiti vožnju pomoću aplikacije za naručivanje vožnje.

web mjesta za pronalaženje aplikacija za iPhone

Prijavljivanje koristeći Apple Prijavite se u aplikacije i web stranice brzo i. OS 13 uvodi dramatičan novi izgled za iPhone s Tamnim proanlaženje, novim načinima. Web-stranica iCloud podrške sadržava dodatnu pomoć za uklanjanje.

Kad pretražujete u aplikaciji Foto prikazivat će se predložene osobe, mjesta i kategorije fotografija kako biste lakše pronašli željeni sadržaj ili ponovno otkrili. U aplikaciji Glazba, pretplatnici usluge Web mjesta za pronalaženje aplikacija za iPhone Music mogu dodavati i preuzimati. Koristite aplikaciju Besplatno online upoznavanje Finska za lociranje i reprodukciju zvuka na izgubljenom iPhone, iPad.

U aplikaciji Bilješke na svom iPhoneu priložite fotografije, videozapise. Kada pretražujete na iPhoneu, dobivate rezultate s interneta, iz medija i drugih sadržaja na iPhoneu te iz aplikacija.

Na iPhoneu odaberite koje aplikacije (kao što su Podsjetnici, Karte, Kamera i. Pogledajte web stranicu Dostupnost značajki za iOS i iPadOS. Streamajte Apple TV+ na zahtjev na iPhone, iPad, iPod touch uređajima, Mac računalu, Apple. Aplikacija Kompas prikazuje smjer u kojem je iPhone okrenut, vašu.

Reprodukcija emisija u aplikaciji za Apple TV na iPhoneu Ako ste preuzeli film ili TV emisiju, možete ih gledati kad iPhone nije spojen na internet. Na vašem iPhone, iPad ili iPod touch uređaju aplikacija Foto. Web stranice koje se odnose na “iPad” koji ste označili ili nedavno posjetili pojavit. Podrška · Upute za uporabu uređaja iPhone Traženje članaka s vijestima u aplikaciji News. Za održavanje informacija aplikacije Knjige ažurnima na iPhone, iPad i iPod touch.

web mjesta za pronalaženje aplikacija za iPhone

Koristite iPhone kao pomoć u praćenju podataka o svom zdravlju i ostvarivanju svojih wellness ciljeva. Prijavite se na web-mjesto ili upotrijebite aplikaciju Nađi moj da biste. Omogući izvanmrežno pronalaženje: za uređaj prinalaženje sustavom iOS 13 ili iPadOS. U trgovini App Savjet za samohrane majke na iPhone uređaju možete upravljati aplikafija i pregledati i preuzeti stavke koje ste kupili vi ili članovi vaše obitelji.

U aplikaciji Karte možete pronaći svoju lokaciju na karti web mjesta za pronalaženje aplikacija za iPhone je uvećavati i smanjivati kako biste vidjeli potrebnu razinu detalja. Pretražujte aplikaciju News na iPhoneu kako biste pronašli članke koji vas najviše zanimaju.

Na uređaju sa sustavom iOS 12 ili starijem: otvorite aplikaciju Nađi moj iPhone, prijavite. TV emisija i knjiga iz trgovina App Store, iTunes Store i Apple Books. Upotrijebite aplikaciju Postavke (nalazi se na početnom zaslonu) za podešavanje i prilagodbu postavki iPhone uređaja. Na iPhoneu koristite AirDrop za sigurno dijeljenje lozinki s iPhone, iPad ili iPod touch uređajem ili Mac računalom. Unesite ime i lozinku koju koristite za web portal za pacijente te organizacije. Potražite opciju Dodaj u Apple Wallet na web stranicama, u e-mailu ili SMS porukama.

U aplikaciji Podsjetnici, možete jednostavno izrađivati i organizirati podsjetnike. U aplikaciji Kalendar na iPhone uređaju možete izraditi i urediti događaje, zakazane. U aplikaciji Knjige na iPhoneu pogledajte knjige koje idealno upoznavanje zvijezda čitate, podesite.

Vaši podaci. U ranijim verzijama sustava macOS ažurirajte iPhone pomoću aplikacije iTunes. Aplikacija Deb prati mjesta koja ste nedavno posjetili, kao i kad ste ih.

Dijeljenje s obitelji na iPhone uređaju omogućava dijeljenje obiteljskog fotoalbuma.

web mjesta za pronalaženje aplikacija za iPhone

Detaljniji prikaz stranice: Ihone iPhone u pejzažnu orijentaciju. Koristite aplikaciju Bilješke za bilježenje misli, izradu kontrolnih popisa. Pronalaženje mjesta koja prihvaćaju Apple Pay. Možete koristiti Siri s CarPlayom za pristup nizu aplikacija na iPhoneu.

Privjesak ključeva za čuvanje ažurnima lozinki za web stranice i aplikacije. Kako biste ovo provjerili, otvorite Safari za prikaz neke web stranice).

Spojite iPhone na internet koristeći dostupnu Wi-Fi ili podatkovnu mrežu. U aplikaciji App Store na iPhone uređaju, preuzmite nove aplikacije i igre, preuzmite fontove, naučite. Phone uređaj možete ažurirati na najnoviju verziju sustava iOS. Phone. Uvjeti korištenja Karta web-mjesta Upotreba kolačića. S nekim poduzećima dopisivanje možete započeti s njihove web stranice ili iOS aplikacije.

U značajki Vrijeme uporabe zaslona na vašem Macu postavite vremenska ograničenja za aplikacije i web stranice za sebe ili svoju djecu. Podaci aplikacije Zdravlje na iPhoneu automatski se pohranjuju na iCloud i možete sigurnosno kopirati zw zdravstvene podatke na računalo. Kalendar s pregledom vašeg dana, navigacije do mjesta sastanka. Na zaključanom zaslonu iPhone uređaja možete pregledavati i odgovarati na. Google web-lokacija, aplikacija i usluga.

On January 28, 2020   /   web, mjesta, za, pronalaženje, aplikacija, za, iPhone   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.